Verzending


Voor een bestelling die op een werkdag geplaatst is, is de levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Dit geldt voor alle producten die bij ons op voorraad zijn. Er geldt een langere levertijd voor producten die handgemaakt zijn. Voor deze producten hanteren wij een levertijd van 10 werkdagen.

Wij verzenden op werkdagen van maandag tot en met vrijdag. Zodra de betaling bij ons binnen is gaan wij over tot verzending. Na ontvangst van uw betaling word het product verzonden. Indien verzending niet direct mogelijk is, wordt er telefonisch of per email contact met u opgenomen.

Levering
Bezorging door PostNL
Onze pakketten worden door PostNL van maandag tot en met zaterdag bezorgd. PostNL bezorgt niet op zon- en feestdagen.

Track & Trace Code
Wanneer een bestelling wordt verzonden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met de Track & Trace Code kunt u uw zending volgen op PostNL.

Een probleem met de levering van uw bestelling?
Indien de levering van uw bestelling iets langer duurt dan verwacht, vragen wij u om de levertijd van 3-5 werkdagen in acht te nemen. Onze ervaring is dat de bestelling alsnog binnen dit termijn geleverd wordt. Wanneer uw bestelling niet bezorgd is kunt u het beste contact met ons opnemen.

Heeft u nog vragen over uw bestelling, neem dan via info@bebaby.nl of via 0624281716 contact met ons op.

Verzendkosten Nederland

De verzendkosten voor paketten zijn €6,95. Voor brievenbuspost zijn de verzendkosten €4,95. Na het invullen van het afleveradres verschijnen de bijbehorende verzendkosten. Vanaf € 50,- (incl. BTW) verzenden wij uw bestelling gratis (alleen binnen Nederland).

Verzendkosten Duitsland & België


De verzendkosten voor pakketten zijn voor Duitsland €11,31 en voor België
 €10,89. Na het invullen van het afleveradres verschijnen de bijbehorende verzendkosten.