Betaalmethoden

Veilig online betalen

De betalingen in onze webwinkel worden verzorgd door MultiSafepay. MultiSafepay is onze partner op het gebied van online betalingen. Zij staat bekend om haar jarenlange ervaring met online betalen en verzorgt de snelle en veilige betalingen voor een groot aantal webwinkels.

MultiSafepay stelt hoge eisen aan het veilig en betrouwbaar betalen op het internet. Alle betalingen vinden plaats middels een beveiligde verbinding. Zodra uw betaling is ontvangen krijgt u hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Ga voor meer informatie naar: Multisafepay

Bestelling

Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per email met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling.

Onze betaalmethoden zijn:
iDEAL 

iDEAL is een online betaalmethode waarmee u uw aankopen veilig en snel kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Ga voor meer informatie naar: iDEAL

Bankoverschrijving

Wanneer u een bestelling plaatst en gebruik maakt van een bankoverschrijving kunt u het bedrag o.v.v. het factuurnummer overmaken naar:

  IBAN: NL04INGB0006397389 t.n.v. Be Baby B.V. te Zoetermeer. 

• BIC: INGBNL2A. 

Houdt u rekening met 2-3 werkdagen extra verwerkingstijd na uw betaling. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen verzenden wij uw bestelling.

Creditcard
Wij accepteren Visa, Maestro en Mastercard.

Bancontact/Mister Cash (België)

Een online betalingsmethode die hetzelfde werkt als iDeal waarmee u uw aankopen veilig en snel kunt afrekenen in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. 

Ga voor meer informatie naar: Bancontact/Mister Cash

SOFORT Banking

Een Europese betalingsmethode die direct banktransacties uitvoerd in de internetbankieromgeving van uw eigen bank.              Sofort Banking is beschikbaar in België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Hongarije, Polen, Italië, Spanje, Frankrijk en het Vereningd Koninkrijk. Ga voor meer informatie naar: SOFORT Banking